Мариана Попова ламти за голямата награда, за да стане продуцент!

Мариана Попова

Все по – излагащата се поп певица Мариана Попова ламтяла за голямата награда на „ВИП Брадър”, защото тя щяла да й даде възможност да израсне в професионален план и от обикновена изпълнителка да стане продуцент. Пачките от досегашните изяви й се стрували малки и тя жадувала на свой ред да гърби младите и неопитни изпълнители, както самата тя била изнудвана от своите сегашни началници.

За мераците на Мариана разкриха нейни близки и допълниха, че до този момент тя не е опитвала да се справя сама с най – неприятната, финансовата страна на модерния развлекателен бизнес.

Мариана Попова

За да се домогне до хилядарките на „ВИП Брадър”, Попова скроила хитър план, който до този момент работел безупречно. По принцип трябвало да избягва всякакви конфликти и да потиска естествените си пориви да се прави на интересна.

Освен това решила да си набележи някоя безобидна жертва, която да обижда както си иска. На всички вече стана ясно, че това е безобидният Влади Данаилов, когото певицата на няколко пъти нахока до безобразие. Поведението й към останалите обаче било повече от стратегически премислено и тя си давала вид, че всеки от съквартирантите й е много приятен.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=AjlkuqUYpOw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да вземе да си ходи вече, че много ме дразни да и гледам „свинската зурла“…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.