Николета Лозанова: Правете секс на балкон с изглед към стадион!

Николета Лозанова

Николета Лозанова взе загадъчното решение да сподели своя богат сексуален опит с хилядите си почитатели и с това свое дело окончателно разсъни и най – големите ленивци. На практика, красавицата предаде емпиричните си познания във формата на няколко безценни съвета за добър секс, чието спазване ще гарантира незабравими мигове между завивките, или както ще видим след малко – на балкона.

Това именно гласи и първото напътствие на шикозната красавица, която заяви категорично, че най – добре е да се прави „секс на балкон с изглед към един голям стадион”.

Николета Лозанова

Освен това, за повишаване на възбудата изключително благотворно влияние оказвали и различните играчки, които с механиките си несъмнено спомагали за напомпване на либидото. Най – забележимата от тях се казвала „Мерцедес 600S”.

Друго важно условие за достигане на върха било в никакъв случай да не се позволява на мъжа да заспи веднага след акта. Желанието на изморения любовник можело да се мотивира с поредица от мръсни думи, които да промият мозъка му и да го накарат да иска още и още.

Сред другите безценни съвети на Лозанова – Божинова се отличава този, желаещите да правят секс по всяко време на денонощието и на всяко едно място – сутрин в банята, на обед в кухнята, следобед в спалнята и нощем в колата. Плейметката е категорична, че ако жените искат да запазят връзката си, никога не трябва да отказват на своя партньор, дори и да не се чувстват кой знае колко добре.

Накрая Николета Лозанова споделя, че никога не трябва да забравяме за предпазните средства. Ако мераклиите нямат презерватив не трябва да правят нищо, защото после следвала „евтина детска количка”. Въпреки всичко казано, кратката думичка „не” си оставала най – качественото предпазно средство.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.