Кеворк доказа, че се е продал

Така смятат зрителите, които гледаха прочувственото му интервю със Стефан Данаилов. Кеворкян предразположи актьора, през цялото време го наричаше приятелю, а в ръката си държеше отговора на Нова тв, но го криеше. Искрено и честно, вярвайки че говори с приятел, Стефан Данаилов си изплака болката.

 Той смяташе, че се изповядва със съюзник, а не с човек, който му готви ножа. Ламбо открито призна, че тази история със сина му и Ирен дълбоко го наранява, че истината се изкривява, че той е признал детето си още преди години и са прекарвали заедно ваканциите си. И че развяването на кирливи ризи по телевизията и излъчването на откъси, в които Владимир е само в негативна светлина, го карат да връща лентата назад и да пита къде е сгрешил толкова, че сега цялата помия се изсипва на главата му.

Според него някой иска да го извади от равновесие. А аз съм на 70 години и наистина душата ме боли, всичко ме боли, призна той. И сподели, че е решил да свърши с кариерата си на артист и политик и да се махне от всички сцени. Тази гавра с мен ме убива, допълни актьорът и попита защо портретът му виси в къщата на брадърите. В писмото си до Нова телевизия, той помолил да му бъде махнат поне портрета от стената. Кеворк му връчи отговора на телевизията, че няма да стане. Не зная срещу кого е атаката – срещу актьора, или срещу политика Стефан Данаилов, призна сломеният мъж. Кеворк изцеди последните вопли от душата му, а преди това взе интервю и от съпругата му Мария. Той показа един смачкан човек, с което достави удоволствие на тези, които го мразят заради политическите му убеждения. Според зрителите в това интервю водещият на вече скучното предаване доказа, че приятелства няма, а само интереси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=-Qx6U6WnS-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. НЕ СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО НА АВТОРА.ДОРИ НЕЩО В ПОВЕЧЕ БЕ ЩАДЕН ОТ НЕГО.ЕДИН ЖУРНАЛИСТ БИ ГО ПОПИТАМ ПРИМЕРНО.КАК ТАКА ЕДИН ПАРТИЕН ЛИДЕР ЧЛЕН НА БСП(БКП)Е ПОДКОПАЛ МОРАЛНИТЕ УСТОИ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ.КАК ЕДИН СЕМЕЕН ЧОВЕК СЕ Е ВПУСНАЛ В ЕДНА АВАНТЮРА .И В КРАЙНА СМЕТКА НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО ТОЛКОВА ГО БОГОТВОРЯТ ЗА ТЕЗИ МУ ДЕЙСТВИЕ КОИТО СЕ .ПРОКЛАМИРАТ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО ,А НЕ Е..ПРЕДАТЕЛСТВОТО СИ Е ПРЕДАТЕЛСТВО С КАКВАТО И ДРУГА ДУМА ДА Я ЗАМЕНЯТ .

  2. Не го попита и как един министър на културата и професор във ВУЗ не знае елементарния правопис – цяла България видя по телевизията как написа „збогом“ …

  3. Отдавна се е продал Кеворкян, още като агент Димитър, но няма кой да му задава въпроси за това. Провокирал е Стефан Данаилов, като го е поканил като „приятел“ за първи гост на събеседник по желание, а всъщност изпълнява нагли разпореждания за вдигане на рейтинг на предаването и телевизията, на която слугува в буквалния смисъл. Не е това предишната Всяка неделя, според мен! Във всяко интервю личи пълна зависимост, макар и прикривана с усилие.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.