Папарак прибрал 10 000 евро за голите снимки на херцогиня Кейт

Кейт Мидълтън

Шокиращите голи снимки на британската дукеса Кейт Мидълтън, били дело на английски фотограф, писаха водещите издания на острова. Той бил специално нает да издебне височеството и до го излови в неприятна за него позиция.

Папаракът бил нает от списанието „Клоусър”, които предвидили бюджет от 10 000 евро, за да се докопат до ценните кадри. Авторът на снимките е британски фотограф, който обаче живее в южната част на Франция.

Кейт Мидълтън

За това разкри неговият френски колега Паскал Постен, който освен негов приятел, се води и за изключително близък на първата дама на Франция Карла Бруни. Постен обаче категорично отказал да съобщи името на приятеля си, защото не искал да му създава неприятности.

Припомняме, че кралската двойка бяха нащракани чисто голи по време на тяхната ваканция. Фотосите предизвикаха истински скандал и изместиха дори пиянските изцепки на принц Хари. Първо за папарак беше набедена французойката Валери Сю, която също правила снимки на височайшите особи. След разкритията на Постен обаче, най – вероятно тя ще бъде оневинена.

Виж видео с хубавата Кейт:

http://www.youtube.com/watch?v=4cmyK805fUs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.