Константин катастрофира, но остана жив и здрав

Константин

Симпатягата Константин получил пореден урок от съдбата преди няколко дни, разказаха светски клюкари. Според техните сведения, Коце катастрофирал доста сериозно на връщане от поредното участие, но за щастие останал жив и здрав.

Не било добро обаче състоянието на колата, която надали ще може въобще да се оправи. Ламаринитебили толкова намачкани, че най – вероятно ще трябва да се търсят нови части и няма да мине само с обикновено изчукване.

Константин

Виновен за произшествието обаче не бил Константин, защото автомобилът бил управляван от личния му шофьор. Певецът естествено бил не само изморен, но и леко на градус след концерта, поради което друг карал колата. Най – хубаво от всичко обаче било, че и двамата са невредими. Късметът на Коце проработил и този път, защото с тях не пътувал никой друг.

Иначе, на Константин все още продължавало да не му върви с бакшишите по заведенията. И по време на въпросното участие той изпълнявал всичките желания на публиката като се надявал, че ще му пуснат по някой лев в джоба. Присъстващите обаче стискали пачките и той си тръгнал само с официалния хонорар.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Mzzs5EFEIaU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.