Сексът по часовник намалява шанса за зачеване

Сексът по график унищожава интимността

Оказа се, че сексът по график влияе пагубно не само на мъжкото либидо, но и на  продуктивността и ефективността от половия процес като цяло. Сексът по часовник или изцяло еднообразният полов живот са способни да намалят значително възможностите  на двойката да се сдобие с наследник. До този извод са достигнали учени от Южна Корея след редица обстойни проучвания и своеобразен експеримент, в който са взели участие 400 двойки.

Сексът по часовник намалява шанса за зачеване

От резултите става ясно, че въпреки съветите на лекарите към двойките, които искат да се сдобият в близко бъдеще  с дете, да правят секс по график и най – много когато жената е в овулация, на практика се случва точно обратното. Учените разясняват, че това е така, защото напрежението, че трябва да си направят бебе на всяка цена, буквално убива двамата сексуални партньори и вместо с бебе, те се сдобиват с куп проблеми в спалнята.

Жените стават много по – раздразнителни и студени в секса, изпълняващи задълженията си като машини, а някои от мъжете дори могат да станат импотентни в следствие на графика си, кога, какво и как да правят с любимата жена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.