Бойна майка счупи носа на пияница

Майка от Радомир нанесла два прави удара в лицето на подпийнал мъж и го нокаутирала. Тя дундурела бебето в количката, когато почерпеният пич халтаво замахнал да си захвърли бутилката и я пльоснал право в бебешката количка.

 26-годишната Йоана побесняла, извадила метален бокс от чантата си и фраснала мъжа направо в лицето. От удара той паднал на земята и се наложило да викат линейка. В болницата станало ясно, че носът му е строшен. Бях възмутен, пишеш свидетел на случката. Мой приятел бе повален на земята от някаква си жена, защото си беше пийнал и хвърли бутилката с бира и уцели количката, без да иска. Как може жени да бият мъже, възмущава се приятелят по чашка на пострадалия.

 За сметка на неговото възмущение, социалните мрежи се взривиха от възгласи браво и ура. Хората масово се възхищаваха на смелостта на майката да се хвърли върху пияна компания и да рискува да я пребият, но да даде урок на пияницата. Точно така. Бутилки се изхвърлят в кошчета за боклук, а не в бебешки колички – пишат едни. Да му е за урок на пияча. Сега вече ще гледа какво и къде хвърля – наставляват други. Браво, мамо! Пияниците трябва да получат урок, ами ако бяха уцелили бебето? Всъщност бебето спяло, бутилката не го засегнала и то даже не ревнало. Но майката излязла извън кожата си, когато видяла полета на бутилката и незащитеното си бебе. Явно в Радомир не за пръв път се случват такива неща. Иначе няма логика 26 годишна жена да ходи с метален бокс в чантата. Така осигурява защита на детето си, която родната полиция не би могла да й осигури. Йоана вече беше номинирана в бг мама за майка на годината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mdfOkoaHYio

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.