Бодигард на Лейди Гага шамароса фен в Румъния (ВИДЕО)

Лейди Гага

Фен на Лейди Гага беше безмилостно набит от личната й охрана в Румъния, защото си позволил да изскочи изневиделица за автограф. Драматичната сцена на насилие се разиграла във фоайето на готел „Хилтън”, в столицата на съседите Букурещ.

Докато звездата от световна величина префърцунено тръгнала да излиза от хотела, заобиколена от придворните си, човекът изскача ненадейно от въртящата врата, въоръжен с химикалка и листче в ръка. Това е достатъчно за единия от гардовете, който на секундата се хвърля срещу него и го поваля, след като го стиска за врата до задушаване.

Самата Лейди Гага видимо се изненадва от създалата се ситуация, но въпреки това продължава смело напред. Баталната сцена е заснета от случаен присъстващ и в момента е изгледана от почти 2 500 000 души по целия свят. Масово потребителите коментират, че бодигардът заслужава да яде здрав пердах и да бъде изгонен от работа.

„Ами аз просто поисках да ми даде автограф. Опитах да се вмъкна в хотела, защото не обичам блъсканицата, а навън беше претъпкано с фенове и журналисти. Не съм очаквал, че ще има такова отношение към мен. В момента обмислям дали да заведа съдебно дело” – разказва набитият Илианеску.

Виж скандалното видео на Лейди Гага:

http://www.youtube.com/watch?v=gukwO4uCgTY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.