Съдия – изпълнител подгони Преслава за дългове

Преслава

Звездата Преслава била подгонена от съдия – изпълнител заради огромни дългове, твърдят последните клюки, които плъзнаха из пространството през последните часове. Според тях, ако певицата не изплати борчовете си в най – кратък срок, безмилостните бирници ще конфискуват част от нейното имущество, за да покрият загубите на кредиторите.

Според запознати източници, причина за това било немарливото отношение на Пресито към съседите си в Пловдив, където има апартамент в кооперация. Тя била осъдена именно от тях, защото в продължение на цели години се правела на хитра и се скатавала, когато трябва да се плаща за разходи по сградата.

Преслава буди все повече отрицателни емоции

Запознати припомнят, че певицата има апартамент в квартал „Кючук Париж”, където преди време живеела непрекъснато. Откакто обаче славата и ангажиментите нараснали, тя въобще нямала време да се прибере в дома си, а пребивавала само в София и по морето.

„Вече й забравихме физиономията на Преслава. Съгласни сме, че е много ангажирана и няма време, ама на нас парите ни трябват. Никой не е длъжен да й плаща консумативите. Ами ние само за ремонт на покрива дадохме 20 000 лева, тя къде беше тогава?” – възмущава се възрастна съкооператорка.

Според близки до певицата обаче, целта на комшиите била само да я изложат, защото типично по български завиждали на прекомерната й слава и успехи. Като нямало какво друго да сторят, пуснали жалба в съда и оттам разпоредили на Преслава да плаща.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DFSu5SiDsWw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.