Изобретиха лекарство срещу мамини синчета

Лекарство срещу мамини синчета

Китайски учени изобретиха сигурно лекарство срещу разглезените мъже, страдащи от така наречения „Синдром на Питър Пан”. Според част от мъжете участвали в тестовете на хапчетата, те действително коренно променили начина им на мислене и ги превърнали от пълни лигльовци в отговорни родители и съпрузи.

Откривателите обясняват, че именно това е и основната идея зад модерните илачи. С помощта на таблетките, мъжете ще бъдат насърчавани да поемат отговорност и да стигнат до състояние, в което могат да вземат сериозни решения. Предназначени са за тези, които въпреки напредването на възрастта не искат да пораснат и продължават да се държат като невръстни хлапаци.

Мамино синче

Съобщението за новите хапчета вече успя да зарадва хиляди дами по целия свят, които твърдят, че целият им живот е преминал в очакване съпрузите им да пораснат и да понесат отговорност от действията си. Цярът ще се продава на цена от около 400 долара и е направен изцяло от позволени съставки. Основно са използвани хормони, но рецептата и пропорциите се пазят в пълна тайна.

Засегнати мачовци пък контрираха, че първо е трябвало да измислят хапчета против мамините глезани, които и в най – напреднала възраст продължават да се тръшкат пред близките си, че искат да им се купи това или онова.

Родни зевзеци пък коментираха, че в Народното събрание трябва да се запасят с новите хапове поне за десет години напред, защото половината от депутатите са лигльовци и глезли, а другата половина откачени.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KUbdyIsW2Kk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.