Ивайла Бакалова си купи дрешки за 10 бона в Бургас

Мис България 2001 Ивайла Бакалова изхарчи  10000 лева в бургаски МОЛ за парцалки, издадоха зяпачи от магазина. Тя си взела безбожно скъпа лятна рокля, модни летни ботушки, избрала си странен шал, красива чанта и куп аксесоари към нея и всичко, което й хванала окото.

Тя не питала за цените изобщо, влизала в най-скъпите бутици и накрая платила с кредитна карта. След като беше на морето, миската се готви да пътува до Испания, заедно с дъщеря си Рая и сестра си и решила да отиде с подновен гардероб. Трите ще почиват на Иберийския полуостров. Бившата  на Румен Гайтански, по прякор Вълка, явно се радва на добра издръжка. Те не живеят заедно, но таткото дама купища пари, за да не им липсва нищо.

Щом само за парцали са платени 10 бона, всеки може да си направи сметка колко струват на Вълка дъщеря му и бившата му жена. Наскоро той им купил и луксозен апартамент в София, в „Лозенец“. Интересното е, че в същата чисто нова сграда е купил апартамент и на още по-бившата си жена Ели, от която също има дъщеричка. Вероятно Вълка или има участие в строежа на сградата, или е наредил бившите си една до друга, за да му е по-лесно, като посещава щерките си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/cJlnuCSasDI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.