Цветанов: Няма допусната грешка във фоторобота, обаче ще пуснем друг

Няма допусната грешка в изработката на фоторобота на атентатора от Бургас, каза към днешна дата Цветан Цветанов. Той допълни, че просто МВР щяло да пусне още снимки и обвини журналистите, че грешно тълкуват думите му. Всъщност тотално обърканите журналисти вече не знаят какво и как да тълкуват.

Всеки ден различни държавни и полицейски източници твърдят различни неща, а после казват, ама не ни разбрахте. Припомняме, че в неделя главният следовател по случая заяви, че терористът е със сигурност камкадзе, а в понеделник се самоопроверга с думите „не може да се каже, че е камикадзе“. Пак в понеделник вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че утре /вторник/ ще предостави важна информация на медиите. Цял ден медиите стояха в поза услушване и привечер МВР заяви, че в четвъртък ще каже, каквото има да казва. Президентът Росен Плевнелиев се намеси неочаквано и обеща, че повече яснота ще бъде дадена на 15 септември. Но забрави да уточни коя година. Всички до един обявиха, че очакват помощ от населението, само че засега не са казали за какво. Съдебният лекар продължава да мърмори тихо, че човекът на снимката, не е този, когото е аутопсирал.

Чуждите медии в един глас ни пукват от бъзик, а ние си играем на тайнственост, може би защото нямаме ккво да кажем. Решихме да кажем повече след четвъртък, заяви днес Цветанов и пак не уточни след кой точно четвъртък. Иначе пък чуждите служби били доволни от нас и много сме им помагали. Изкуството да говориш много и да не казваш нищо, бе доведено до кулминацията си след атентата в Бургас. Никой по смета не познава терориста, следствието тъпче на едно място, но от гражданите се очаква да помагат. И те помагат. Засега с коментари за родната полиция по форумите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ksJ0dw0c73g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.