Бони в шок от резултата след пластичните си операции

Бони в шок за новия си нос

Певицата и актриса от “ 7 часа разлика“ изпадна в същинска паника след пластичните операции, на които се подложи, за да и изправят носа,   и той  стане перфектен като на колежките й от фолк гилдията.  За разлика от другите изпълнителки от лекия жанр обаче Бони за пръв път се подлага на естетически корекции и въпреки уверенията на лекарите, че ринопластиката й е успешна, любимката на Калин Сърменов от хитовия сериал на Маги Халваджиян не можела да си намери място от притеснение.

Певицата иска да се е достойна конкурентка на колежките си

Близки до звездата издават, че тя е в истински шок след хирургическата намеса по лицето й и въпреки че вече са минали  над 2 месеца от ринопластиката й, певицата непрекъснато се тревожела, че ще настъпят неочаквани усложнения, които ще доведат до нейното обезобразяване.

 Запознати издават, че фолк певицата изпитвала огромни притеснения и от целулита, който  покривал бедрата й.    Портокаловата  кожа е  и причината Бони винаги да залага на дълги рокли, но към момента певицата  искала да се избави и от този си недостатък на всяка цена, защото чувствала, че колежките й в лекия жанр я превъзхождат чисто визуално и искала да им е достойна конкурентка.

Бони хем иска да е перфектна,  хем не й стиска! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.