Нова мода! Двойките в САЩ празнуват развода си

Двойките празнуват разводите си

Нова масова практика бележи възход в САЩ, а именно всички екс съпрузи да отпразнуват подобаващо развода си дори с по – пищно парти от това по случай сватбата им. Официалните тържества след развод са се превърнали в традиция и запазена марка на Ню Йорк.

Партита по случай разводите надминават тези за сватбите на екс съпрузите

В Голямата ябълка екс съпрузите дори разпращат официални покани до своите близки и приятели, за да отпразнуват заедно с тях възвърнатата си свобода. Любопитен факт е, че тържествата по случай разводите на щастливите и вече свободни американци са по – пищни и в повечето дори по – скъпи от сватбите им. За целта щастливите екс съпрузи наемат специални фирми, които са се специализирали изключително и само в организирането на пищни партита по повод разводите на своите клиенти.

Тамошните експерти по бракоразводни партита са категорични, че разводите са дори по – важните и красиви събития за  всеки човек от венчавките им. Любопитен факт е, че мнозина от двойките по време на развода си в Ню Йорк си разменят нови халки със символични разбити сърчица, които те възприемат като положителни бижута във връзка с промененият им социален статус.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.