Некадърни хирурзи превърнали Мария в плашило, Гущеров плаши със съд!

Мария

Годеникът на певицата Мария – Християн Гущеров направо побеснявал, докато чете негативните публикации в пресата за външния вид на своята възлюбена. Особено много вдигал кръвно от писанията на журналистите, в които оприличават миньончето на „жена правеща фелацио в пчелен кошер”.

Когато преди около седмица чуждестранен сайт заяви, че устата на българската певица Мария приличала на друг анатомичен орган от женското тяло, Християн тотално откачил и за пореден път доказал, че е строг, но справедлив. Пред свои приятели коментирал, че има намерение да заведе съдебно дело, но не срещу автора на статията, а срещу некадърните пластични хирурзи, които обезобразили иначе миловидната му женичка.

Мария и Християн

Мария обаче скочила в защита на козметика и заявила, че никой нищо не е обърквал, а просто устните й придобили тази форма след нанесените корекции. Тя казала още, че преди да се подложи на интервенцията Християн точно това е искал, или поне така описвал мечтите си.

Освен това Отварачката допълнила, че ако Гущеров се захване със саморазправа, в България няма да има нито един хирург, който да иска да й направи нова операция, когато реши да сменя нещо по себе си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3iTwoF2t-Cw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Все едно някой насила я е замъкнал там! Ще съди, друг път. Човекът не е виновен, че чалгаджийките нямат акъл за 5 стотинки, или поне повечето от тях. Цици може да им присъди, ама мозък…….. Не са напреднали чак толкова много.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.