Преслава и Галена скарани заради песен!

Галена и Преслава

Най – отраканите чалгаджийки Преслава и Галена се изпокарали жестоко заради нова песен, въпреки че пред хората се правят на най – добрите приятелки на света. Очевидно е, че те съвсем не могат да се понасят, въпреки че непрекъснато демонстрират другарските си отношения пред широката публика.

Тъжната истина била, че колкото и да си викали „муцка”, „котенце” и „бонбонче”, двете грандиозни дами ще се избият, ако бъдат оставени на самотек. Причината за това е повече от елементарна – борбата за слава и пари на родната поп – фолк сцена.

Галена и Преслава

Та причина за последния раздор между двете била издадена от продуцента заповед, да направят в най – кратък срок нова дуетна песен, с която да поразчупят малко позаспалата в момента музикална сцена. Певиците обаче се повъртали без видима причина и все си търсели извинения, за да отложат записите.

Една през друга твърдели, че или аранжиментът не им харесва, или песента не била написана в подходящата за тях тоналност и всякакви подобни измислици. Като цяло, парчето нямало да стане хит, докато не се пипне както трябва. При последния им разговор направо щели да се избият, защото Преслава искала видеото към песента да се снима на морето и в Родопите, а Галена държала това да стане на Френската Ривиера.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JzRW0hbwe0U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.