Милен Цветков черпи за новородения си син

Очакването бебе на Милен Цветков най-после се роди. Мъникът излязъл с рев от майка си и едва не й поискал интервю, че го държала толкова дълго в информационно затъмнение. Сега то изучава кошарката в родилния дом. Дамата на водещия Цветков – Ивета, родила малко преди обяд вчера.

Отрочето тежи над 3 килограма и се казва Боян, просто защото родителите решили така. Раждането е минало леко за нашите условия и на фона на това, което се случва из родилните ни домове. Майка и син се чувстват много добре и нямат търпение кога ще бъдат изписани. Милен Цветков, докато гони събитията, едва не изтървал основното събитие в живота си. Той бил на служебна среща, изпуснал раждането, но след като му казали по телефона, че е станал татко, заразял срещата недовършена и веднага хукнал към гаджето и отрочето си в болницата. Там ги засипал с целувки от дистанция и обещал на Ивета специален подарък за героизма.

От първия си брак Цветков има дъщеря. Тя се казва Калина и е 15-годишна тийнейджърка. Преди няколко месеца, като разбрала, че ще става кака, тя на всички заявила, че иска сестричка, за да й вързва панделки и двете да си говорят по женски. Сега обаче била изключително щастлива, че си има братче и даже споделила в мрежата, че вече е кака и отсега ще започне да учи малкия как да вади с памук душичките на родителите си. Таткото пък, като се уверил, че майката и бебето са добре, отишъл да почерпи приятели за добрата новина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/h42CtLsuDgE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.