Потрес! Жена е на смъртно легло, лекарите с дни не разбират, че е със счупен врат!

Болница Пирогов

Възрастна жена на 72 е с реална опасност за живота, след като в продължение на дни лекарите така и не разбрали, че има счупен прешлен на шията. Тя пострадала при инцидент на 24 юли тази година, при който паднала по невнимание в изкоп от уличен ремонт.

Дъщерята на пострадалата Радка Георгиева  – Таня разказва пред телевизията, че според бледите спомени на майка й, тя е паднала на главата си. Комшиите веднага извикали бърза помощ и пристигналата навреме линейка я откарва право в „Пирогов”.

Болница Пирогов

Тук обаче започва по – интересната част. Бабата е прегледана, като са й направени и снимки на рентген. За два дни е приета в болницата поради получена рана на левия крак. Разпределили я в Трета травматология, а лекуващият специалист е доктор Воденичарски.

Радка започва да се влошава с всеки изминал час, а вратът продължава все по – силно да я боли. Оплаква се пред докторите, но въпреки страданията й те се приготвят да я изпратят вкъщи. След настоятелна молба от страна на близките, жената е прегледана от още един неврохирург, който по категоричен начин разбира, че е счупен вторият шиен прешлен.

Оставят я в болницата, но я преместват в неврохирургията. Състоянието й обаче е изключително тежко и въобще не се знае дали ще стане достатъчно стабилна, за да понесе операция. „Пирогов” отказват всякакъв коментар с мотива, че първо трябва да приключи вътрешната проверка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6QH9Zb5gkdY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.