И Светлана Василева отказа участие във Вип Брадър

Светлана иска да скъса със скандалния си имидж

След като стана ясно, че нито фолк дивата Алисия и половинката й Ники Михайлов, нито бившият й Валери Божинов са приели поканата за участие в новия сезон на риалити формата Вип Брадър от Нико Тупарев, сега разбираме, че така е постъпила и плеймейтката Светлана Василева.

И плеймейтката не ще да влиза в къщата

Бившата любовница на Гонзо признава, че преди време буквално си е мечтаела да влезе в къщата и съвсем естествено на драго сърце би се включила в медийния цирк, който традиционно се разиграва пред камерите на Нова тв, но към днешна дата, това далеч не е неин приоритет.

Колежката на Николета Лозанова, чиято роля в новия сезон на риалити формата все още не е изяснена, споделя, че е офертирана да влезе в къщата, но определено няма такова намерение и категорично е отклонила поканата, тъй като иска да скъса със скандалния си имидж и да промени начина  си на живот.   Светлана Василева споделя, че в момента за нея е много по – важно да е до близките си хора, отколкото да се забърква в нова доза клюки и интриги, от които тя иска да се отърси.

И Светлана отказа да влезе в къщата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Колкото повече време минава в така наречената демокрация ,толкова обществото и нацията ви става курвенска !Отвратителни сте показвате една курва която дори не се свени да афишира че е именно такава !
    Не се учудвайте ,че момиченцата на по 12 вече искат да са като нея ,намират за нормално да си показваш задника и не само него за пари ,да се чукаш наляво и надясно и да разкриваш интимности от личният си живот !!!Какъв позор и как нейните родите харчат парите които тя им праща ,дали спят спокойно като знаят че дъщеря им е курва !!!
    Спи с който и падне а тези футболисти само доказват колко име мозъка да си излагат авторитета стакива долни пачаври !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.