Андреа не иска да прилича на Азис

Новата Андреа

Певицата Андреа се подложи на пълна промяна и стана брюнетка. Русата коса и лековатия й вид останаха в миналото, като отстъпиха място на нейния нов имидж – сериозна жена с претенции за голяма доза интелект.

Веднага в средите на шоубизнеса плъзнаха какви ли не слухове, като според един от тях Андреа била накарана да се пребоядиса от любимия си Кубрат Пулев, защото много я заглеждали мъжете. Както стана ясно това се оказаха пълни глупости, а истинската причина за новата визия на певицата е подигравката, която колегата й Азис си направи с нея преди дни.

Азис

„Аз не искам да приличам на Азис, нито той на мен. Досега го уважавах много, но в момента се срамувам заради него. Независимо от всичко той е мъж, а аз жена. Ако Азис не е доволен от пола си и иска да бъде дама, то аз в никакъв случай не желая да се превръщам в кавалер” – коментира Андреа.

Тя допълва, че вече е решила окончателно да се раздели като цяло с евтиния модел на поведение и облекло. Преведено на български език това значи, че повече няма да я виждаме натъкмена с лъскави камъчета, леопрадови дрехи и широки деколтета. Андреа смята, че имиджът на чалга звезда ще я преследва още известно време, но в крайна сметка хората ще разберат, че се е променила.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=llxa9ltdijw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.