И Мис Бони влиза във „VIP Брадър“

Мис Бони

Гримьорът на централния отбор на фолк певиците Мис Бони е получил бизнес предложение да се включи в поредното издание на „ВИП Брадър” тази есен. Поканата е отправена лично от продуцента на риалитито Нико Тупарев, който много добре познавал буйния нрав на бившия травестит.

Мис Бони приел с видима радост предложението, но в един момент преговорите зациклили, защото от телевизията не искали да изпълнят всичките му условия. Към настоящето пазарлъкът все още тече с пълна сила и най – вероятно ще приключи успешно за двете страни, защото все пак всички били склонни на някакъв компромис.

Деян Неделчев - Икебаната

Най – големите притеснения за топ гримьорът обаче не се заключавали около размера на хонорара, за който той водел преговори ей така, по принцип. По – скоро се страхувал от самия себе си, защото в стилът му било да се забърква непрекъснато в скандали, а и характерът му бил доста лошав.

„Много съм избухлив и съвсем не обичам простотията и простаците, които не могат да се владеят. Лоши страни всеки има, но затова сме хора – да се самоконтролираме. Въпросът е, че наистина не понасям тези, които изкарват простотията си на първо място” – споделил Мис Бони.

С особен интерес се очаква и присъединяването към ВИП – овете и на Дидо Икебаната, който е един от най – шантавите изпълнители, борещи се за място под слънцето. Според запознати, още в първия ден Икебаната и Мис Бони ще влязат в конфликт, което неиминуемо ще бъде много интересно за публиката.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=BzrnFtfbRgA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.