Райна: Константин не вдига краката на всички певци!

Райна категорично отрече писанията, че отново е започнала да се среща интимно с Константин. Там където нещо е свършило, аз не се връщам отново. Имам си гордост, имам си и принципи, заяви певицата.

 Още по-малко вярно е, че съм искала да го отнема от съпругата му, да оставя детето му без баща и да градя щастието си върху нещастието на Надя. Зная, че новата му жена не ме обича, то няма и как да ме обича, но не съм човек на мръсните и подлите номера. Щом е харесал нея, щом са с оженили и имат дете, нека бъдат заедно, пожелавам им щастлив живот. Никой обаче не може да ми отнеме приятелските чувства, които изпитвам към Константин и затова и аз се обиждам, като чета писанията да него.

 Според вестниците, той е абсолютен женкар и прелита от цвят на цвят, после отлита към следващата. Прочетох, че през леглото му са минали поне десет фолкпевици, когато бяхме заедно и сега. Аз категорично не вярвам, че той е преспал със Софи Маринова, Преслава, Галена, Емилия, Анелия и не се сещам вече всичките от списъка. Райна подозира, че някой иска да срине нейния имидж, авторитета на Константин и да го очерни пред феновете му и да създаде напрежение между певиците, спрягани като негови любовници. Това са само клюки и е жалко, че се обръща толкова внимание на тях, казва Райна, но не отрича, че вече има напрежение между някои от набедените съпернички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WFlV0zTu9H0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.