Британките се разхождат на най – високите токчета в Европа

Най - високи обувки носят британките

На стария континент британките носят най – високите обувки, за да компенсират височината си, тъй като именно те са и най – ниските жени в Европа затова не излизат никъде без 8,4 сантиметровите си токчета. След тях се нареждат испанските жени, които се разхождат средно на по 8 см токчета.

Британките компенсират ръста си с високи обувки

Испанките и британките ходят на приблизително с 2,5 см по – високи обувки от французойките. От последното проучване по въпроса разбираме още, че британките са и най – ниските представителки на нежния пол  в Европа като средната им височина е 163 сантиметра. Само с 1 сантиметър повече е средната височина на испанките, а на германките с 5 сантиметра.

В мащабното проучване са взели участие редица жени от различни страни на средна възраст от 18 до 29 години. От проучването става ясно още, че 65 на 100 от британките изпитват адски болки в областта на краката заради всекидневното мъчение на високи токчета, на които ги подлагат всекидневно, но въпреки това не са склонни да се откажат от високите обувки, защото те им вдъхват увереност и ги правят по – стройни и привлекателни в очите на другите.

Най – високи обувки носят британките!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.