Европейките откачиха по „дизанейрските вагини“

бикини

Последният писък на модата сред разкошните дами на стара Европа, бил да се подлагат на козметична операция за стесняване на вагините, писаха медиите във Великобритания. Според официалната статистика, към момента под ножа са легнали около двадесет и пет процента от жените, но навярно общият им брой е много по – голям, защото много от тях ползват услугите на сивия сектор, където цените са в пъти по – евтини.

Само за последните пет години, броят на жените възползвали се от възможностите на съвременната естетична хирургия е нараснал с цели петстотин процента, допълват изданията. Само в Англия, през миналата година на вагинална корекция са се подложили близо 2 500 жени. На острова цената за подобна интервенция стартира от около 3 000 британски лири.

бикини

Въпреки че според специалистите стесняването на вагината е безопасно и не крие почти никакви рискове, вече се заражда движение за озаптяване на сладострастните дами, които искат да заприличат на 12 годишни момиченца. За целта е създаден и анимационен филм, чрез който се цели създаването на обществено разискване по темата.

Мнозина от представителите на силния пол също роптаят против модерните технологии. В интернет по въпроса могат да се прочетат най – различни изказвания за и против тесните вагини. Сред привържениците на естествената красота цари мнението, че въпреки всичко най – добре е жената да бъде като „разлистена маруля”.

Опасностите на козметичната хирургия:

http://www.youtube.com/watch?v=nE1h4kVIxuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.