Холивуд – виновен за ранния секс при тинейджърите

Холивудските сцени провокират децата

Холивудските ленти трябва да бъдат забранени за тийнейджърите, защото подсъзнателно ги карат да започнат да водят твърде рано сексуален живот. Учениците твърде рано почват да правят секс и свикват да сменят партньорите си като носни кърпички по вина наХоливуд.

Децата копират и прилагат на практика видяното от филмите

Според специалистите холивудските филми са основната причина и подрастващите да не  ползват предпазни средства, докато правят секс. Учените са установили, че лентите с еротични сцени провокират децата да се впуснат в ранния сексуален живот максимум до 6 години, след като се сблъскат с подобен вид лента. До това откритие специалистите са достигнали след обстойно проучване, в което са взели участие 1228 малчугана. Учените разпитали децата какви филми гледат и 6 години след това ги привикали отново, за да установят как са се отразили филмите на сексуалния им живот.

Специалистите са категорични, че секс сцените във филмите подтикват тинейджърите да изпробват веднага онова, което са видели, а 57% от подрастващите на възраст от 14 до 16 години открито заявяват, че на секс се учат от еротичните сцени във филмите, които бързат да приложат на практика.

Еротичните сцени са опасни за децата! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.