Цветанов е лъжец! – крещят в интернет

Твърдението на вицепремиера Цветанов, че МОСАД не ни е предупредил за възможни атентати срещу израелски туристи у нас, накара социалната мрежа да се взриви.

При кацането в Бургас на импровизирана пресконференция Цветанов отрече да сме били предупредени писмено за такава опасност, а просто в публичното пространство витаели такива слухове.

Малко по-късно той се поправи, като каза, че предупреждението не било официално, но вече беше късно. В мрежата ревнаха от всички посоки „Цветанов е лъжец!”. Запенени чатъри  написаха, че по-голяма лъжа не са чували. Те отлично си спомнят новината в сайтовете в началото на тази година и коментарите, които са писали. Тя се появи във всички новинарски сайтове и вестници, а в един от вестниците като водеща новина. Няма как вътрешният министър да не я е прочел, или ако не може да работи с интернет, да са му я прочели, пишат юзери.  А щом я знае, би трябвало да реагира, ако се разпространява откровена лъжа. Тогава обаче вътрешният министър си е замълчал .

Не вярваме на Цветанов още от президентските избори, когато участва активно във фалшифицирането на бюлетините, или се правеше, че не вижда съпартийците си, които нахлуха в ЦИК и ровеха в чувалите. Не вярваме и след убийството на Мирослава от Перник, когато всеки ден поднасяше нова версия и си противоречеше. Не вярваме в рефрена му, че е преборил мафията, ЕК черно на бяло написа, че тя си е тук и заради нея не пратиха в девета глуха. Не вярваме на спестовните му тъща и тъст, които му купиха шест апартамента  Не вярваме и че уволнението на съдия Мирослава Тодорова е минало без негова намеса, въпреки че го отрича, пишат възмутено потребителите. А може ли лъжец да бъде вицепремиер, питат те?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.