Съдят Джъстин Бийбър за 7,5 млн. евро

Джъстин Бийбър
Майка съди Джъстин Бийбър

Идолът на милиони тийнейджъри – Джъстин Бийбър, може да олекне със сериозна сума пари. През 2008 г. на концерт в Портланд щата Орегон, поп-певецът е бил причината, майка на негова фенка да пострада сериозно, за което сега той си пати.

Стейси Бет е завела дъщеря си на коцерт, без да предполага какво я чака там. Самата тя признава, че след събитието е останала травматизирана и осакатена. Именно това е подтикнало жената да заведе иск за 7.5 млн. евро, като се очаква решението на съда. Стейси обвинява Бийбър, неговия мениджър, организаторите на концерта, както и самата зала, където е бил концерта. Според Стейси, в залата е било много шумно и феновете са крещели като обезумели, което е спукало тъпанчетата й. Младият Бийбър винаги успява да взриви феновете си, като на конкретното събитие, той се е качил на метална конструкция под формата на сърце, което още повече е нажежило атмосферата. Певецът е посочвал отделни части от публиката и е вдигал ръце, като е създавал истински фурор и огромна шумотевица. Стейси Бет е обявила, че проблемите й идват от металното сърце, защото се е получавало свистене, което тя до ден днешен чува и не може да спи от увредения си слух.

Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър взривява Портланд

Очаква се съвсем скоро, съдът да излезне с конкретно становище и да се разбере, дали Джъстин ще плаща обезщетение или ще стане обратното. Според запознати източници, искът на майката е просто находчив трик за изкарване на лесни пари, но както всички знаем – няма нищо лесно на този свят.Джъстин Бийбър в действие. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. това малко гейзерче Джъсмин- какво ли друго може да направи с неговото истерично кряскане-освен да осакатява хората…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.