Преслава отслабна с липосукция

Преслава

Пухкавата Преслава най – накрая постигна мечтата си да стане елегантна като манекенка. Наблюдателни журналисти докладваха, че преди няколко дни певицата се подложила на тежка процедура по липосукция в частна клиника, където опитните козметични хирурзи са изсмукали и последните капчици мазнина от коремчето, дупето и бедрата.

Преси дотолкова се зарадвала от постигнатия резултат, че не спирала да се фишка с новата си визия. Според нейните почитатели, тя действително постигнала замечтателен ефект, от който на всеки мъж можела да му падне шапката. Съчетанието на силиконовите цици със стегнатия задник и плосък корем, действително правело чалгарката да изглежда като жена от висока класа.

Преслава

Според хора от обкръжението на Преслава, тя се решила на хирургическата интервенция, след като преди две или три седмици, беше нащракана от нахални папараци по време на плаж. От суровите снимки ясно личеше вопиющата нужда от отслабване, защото провисналото шкембенце действително загрозяваше иначе симпатичния облик на изпълнителката.

Досега Преса опитваше какви ли не хватки, за да смъкне излишните килограми, но все не успяваше. Тя се подложи на унизително жестоки диети, лечебен глад, хапчета за отслабване, денонощен секс и какво ли не още, но така и не успя да добие мечтаната визия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=scdXqWZcTvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Доколкото съм наясно, Преслава е една от малкото, която няма силикон. Не знам защо е „Съчетанието на силиконовите цици със стегнатия задник и плосък корем“ :D

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.