Веселин Маринов: Живея с една кучка!

Веселин Маринов

Гръмкото изказване на вокалиста Веселин Маринов, че живее с кучка, незабавно накара хората да мислят, че говори за бившата си съпруга Цветанка. Това предизвика бурна вълна от протести, а мнозина консервативно мислещи граждани на секундата го порицаха заради грозните думи. Други пък се изкефиха на макс и заявиха, че на Веско явно му е дошъл акъла в главата и повече няма да бъде марионетка в ръцете на безмилостни кръвопийки.

За разочарование на всички обаче, Маринов отхвърли обвиненията и уточни, че по никакъв начин не иска да обиди Цветанка, а в действителност живее с истинско куче вълча порода, което се казва Линда. Въпреки че страшно много я обичал, понякога грижите за домашния любимец му идвали в повече, защото животното съвсем естествено искало да ходи на разходка поне по два пъти на ден.

Веселин Маринов

Певецът нямал нищо напротив да си играе с Линда, но когато бил много ангажиран, това никак не му било възможно и по този начин тормозел и себе си, и животното. Иначе кучката била ваксинирана, имала си имунизационен паспорт, на разходка ходела само с каишка и намордник.

По отношение на Цветанка обаче, Веселин Маринов оставал непреклонен. Той нямал никакво желание да й отмъщава, достатъчно било, че е спрял кранчето с парите. Според махленски клюкари, русокосата дама вече изпаднала в доста неблагоприятно финансово положение и едвам свързвала двата края.

Виж видео с Маринов:

http://www.youtube.com/watch?v=9c818Z8CIGk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.