Крият имената на фолк проститутките от списъка на Хамстера

Познай кой е на картинката

Все още никой не може да събере смелост и да назове поименно фолк певиците, които проституират срещу солидно заплащане. Това започва да буди сериозно недоумение сред любителите на горещи новини, защото в същия скандал без никакви притеснения бяха замесени имената на някои от най – известните моделки у нас, като например плейбойките Златка Димитрова и Светлана Василева.

„От няколко дни по всички медии се тръби, че чалга певиците също са проститутки на повикване. Това го знаем отдавна, но защо не казват имената им, от какво толкова се страхуват” – недоумява привърженик на пикантните клюки.

Неизвестната Марая била от свитата на Тони Хамстера

До момента, единствената чалгаджийка забъркана официално в скандала е никому неизвестната Марая, която също се оказа сред ВИП компаньонките на сочения за сводник № 1 Антон Петров – Хамстера. От изявления на свидетелите по случая става ясно, че младата певица работила от около една година за „Розовия Октопод”, а тарифата й била по 600 лева за един час или бон за цялата нощ.

Имената на другите забъркани в проституцията красавици обаче се пазят в дълбока тайна. Според хора от шоубизнеса, това се правело, за да не се накърни имиджът на музикалните компании, които държат правата на изкусителките. Лично шефовете на „Пайнер” и „Диапазон рекърдс” ходили преди ден или два в прокуратурата, за да се молят на колене да не им сриват имиджа, защото след това никой нямало да иска да им слуша песните.

Виж видео с Черната Златка:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.