Депутат от ГЕРБ сваля бесепарката Мая Манолова

Мая Манолова завъртяла главата на Краси Велчев

Новата любовна история между депутатът от ГЕРБ Краси Велчев и колежката му от червената опозиция Мая Манолова е на път да разбуни духовете в парламента. Броени дни преди лятната ваканция на народните представители, между двамата избухнал страхотен романс, който при всички положения ще завърши с неочакван край.

Според сведения от зорки наблюдатели на парламентарния живот, този петък Манолова съвсем не изглеждала да е във форма за любов, но въпреки това се отзовала на позивите на Велчев да се усамотят в някаква си стая в Народното събрание. Двамата буквално за секунди отстранили нахалните журналисти и колеги, които искали да завладеят вниманието им.

Краси Велчев не отрекъл, че е укротителят на Манолова

Въпреки това репортерите не се отказали и когато забелязали оцветеният в розово разговор, започнали да се шегуват, че Мая е известна преди всичко с лютия си характер и дълъг език. Това обаче съвсем не притеснило колегата й от ГЕРБ, който даже дал достоен отговор на закачките.

„Я ми кажете вие, кога Мая се е държала лошо? Естествено, само когато не съм около нея” – заявил Велчев и се усмихнал загадъчно. Червената депутатка пък запазила ледено мълчание, но погледът й говорел повече от всякакви думи.

Според запознати с личния живот на Манолова, тя най – вероятно се е страхувала да не се изложи пред постоянния си партньор Ангел Найденов, с когото са заедно от около две години. Злоезичници припомнят, че Найденов се раздели със законната си съпруга именно заради Мая и ще се получи изключително грозна картина, ако червената мъжемелачка го зареже заради друг.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RqGnWB8pBPs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.