Ути Бъчваров пилее пари като за последно!

Известният кулинар си позволил да изхарчи заделените през последните 3 години пари за пушка струваща 60 000 лева.

Водещият на едно от най- дълго излъчваните предавания в родния ефир- Ути, успя да похарчи 60 бона за нова ловна карабина. Бъчваров е известен със своите наклонности към лова и стрелбата като неведнъж той се е хвалил със своите трофеи. Този път готвачът е решил да надхвърли себе си като за целта си купил ново оръжие, с което уловът щял да се увеличи драстично.

Негови приятели се хвалели, че познават водещият на „Бързо, лесно, вкусно“, който бил горд притежател на рядката придобивка. „Ути е много добър стрелец. Не веднъж сме се връщали с прекрасни улови. С него винаги е прекрасно изживяване защото едно е да уловиш животно, но когато то бъде и сготвено както трябва, нещата си идват на място“-заяви с усмивка на лицето негов познат.

Скоро Ути и компания замислят пътешествие за далечна Африка. Там дружинката ще има възможността да се полюбува на дивата природа и на многото видове диви животни, които виреят из районите. Екскурзията разбира се няма да е никак евтина, за това шоумена здраво ще трябва да се потруди в следващите месеци.

 

 
Смешният Ути. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.