Чисто гола жена се разхожда в Белград!

Сръбска художничка е решила да се справи с жегата по доста нестандартен начин. Обрисувана по различен начин всеки ден, тя съвсем спокойно си се разхожда из улиците на столицата.

Само на 350 километра от град София, се случват странни неща. Местна художничка направи фурор из улиците на Белград, след като няколко дни подред се разхожда, „както майка я е родила“. 23 годишната Теодора Стаменкович не се притеснява да показва своето тяло и даже напротив, в пълна светлина всеки жител на града може да се полюбува на хубавата артистка.

„Това е похвално. Искам да споделя с читателите, че толкова красиви момичета като нашите няма. Супер е, че Теди показва на света какви красоти крие нашата държава“-това заяви нейният приятел, който не се притеснява от факта, че интимните части на неговата половинка обиколиха интернет пространството за няколко часа.

Интересен факт е, че местната полиция оставя съвсем спокойно разходките на Теодора и дори не се говори за нейн арест за ехцибиционизъм. „Това е изкуство, а не порно. Няма защо да ме приберат“-каза художничката на въпрос не се ли притеснява от евентуален арест. Тя самата не се притеснява и от стотиците клипове, които показват движението на нейното голо тяло, заснети от случайни минувачи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.