Пуснаха сладолед и за кучета

И кучетата могат да си хапват сладолед

На пазара в Италия новата глезотийка –  сладолед  за кучета,   вече е истински хит.  Изобретателите на новото ледено изкушение разясняват, че чрез него когато четириногият ви приятел ви погледне жадно с очи, вече ще можете да задоволите и неговото лакомство  и нужда от хладинка в жегата, без да му навредите.

Сладоледът е радост за кучето, но водата е неизменна

Новото италианско чудо за кучета се нарича сладолед джелато и е направен без захар,  мляко и дори яйца, за да не увредят зъбите или черния  дроб на вашия  любим другар. Производителите на иновативния сладолед  разясняват, че леденото изкушение е подходящо както за кучетата, така и за техните стопани.

На пазара в Италия вече се предлагат и няколко разновидности на сладоледа за вашия  любимец. Може да  го почерпите със сладолед с вкус на ванилия, йогурт, че дори и ориз. Ветеринарите обаче заключват, че е чудесно, че вече има безвредно ледено изкушение и за кучето, но най – добрият помощник за борба с жегите както за хората, така и за домашните любимци си остава водата, а със сладоледа съвсем естествено не бива да се прекалява.

Вече и кучетата имат сладолед!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.