Кошмар! Двама убити само за два часа край Бургас

Само за два часа две тежки катастрофи станаха край Бургас, съобщиха от КАТ. Загинали са двама души, а други четирима са тежко ранени и са в реанимацията на МБАЛ. Сред ранените има и дете.

Първата катастрофа станала на 2 километра от разклона за айтоското село Пирне. Николай Димитров от Каранаво пътува с б0-годишния си баща, когато дупка на пътя го изхвърлила от платното и колата се забила в дърво. Бащата починал на място, а синът е в бургаската реанимация с множество травми, счупване на черепа и е в кома. Животът му е в опасност.

Втората тежка катастрофа е станала край квартал „Сарафово“ малко преди Поморие. Според очевидци лек автомобил „Киа“ се е преобърнал няколко пъти на натовареното шосе и се ударил в дърво. Колата била с чуждестранна регистрация, според свидетелите украинска. Шофьорът, Андрей Владимирович на 44 години, е загинал на място, изхвръквайки от колата, а двете жени, който са пътували с него, едната с дете, са настанени в реанимацията на болницата, като състоянието им още не е ясно.

Двете катастрофи са станали на пътища, които отдавна не са ремонтирани. Отсечката за село Пирне не помни какво е ремонт. Украинската кола вероятно е поднесла, защото старата магистрала свършва малко след „Сарафово“, а обещаната нова не е започната. Тази отсечка към Слънчев бряг е двулентова и цяло лято там стават огромни задръствания. В момента пътят Бургас – Слънчев бряг е затворен, движението е отклонено през Каблешково. Много коли са останали задръстени след катастрофата в двете посоки и водачите им с много усилия се опитват да ги върнат в обратна посока.

Да спрем войната по пътищата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.