Ад в Слънчев бряг: Бакшишите дерат кожата на туристите, а дискотеките дънят до зори

Вече няма да се чува конски тропот след 24 часа, обещаха от ръководството на КК“Слънчев бряг“. Файтоните влизат в ограничителния режим, който пък вече е в сила от днес.

Магазините и ресторантите ще се зареждат със стока в определени часове и камионите няма да пречат на курортистите. Правим всичко това, за да осигурим спокойствието на гостите си, похвалиха се шефовете на комплекса. Те обаче не обелиха и дума за безбройните дискотеки и клубове, които дънят музика до сутринта и на опитващите се за заспят курортисти им е все тая ще бъдат ли гарнирани барабаните и децибелите с конски галоп, или не.

Бившата шефка на комплекса Малина Стратиева заяви неотдавна, че който иска тишина, да ходи в гората. Хората идвали в Слънчев бряг да се веселят и ограничения за музиката няма да има. Няма ограничение и за цените на такситата. На територията на комплекса са допуснати 270 коли и те имат специални стикери. Така няма да могат да влизат нелегалните таксита, но в същото време такси не може да заведе клиент от летището до хотела му, защото има ограничение. За сметка на това обаче, достъпът ще бъде контролиран. Но не и цените. Миналото лято имаше оплакване от турист, който дал на таксиметров шофьор 30 евро, за да бъде закаран на две километра от хотела си. Друг пък се изтърсил с 50 евро от Слънчев бряг до Несебър. А нас питате ли ни колко даваме, за да можем да работим тук, попитаха шофьори, но не казаха имената си и не уточниха подкупа, който дават, както и на кого го дават.

 
Как изглежда Слънчев бряг в малките часове на деня. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.