Мая Илиева разпродава имотите си !

Мая Илиева
Мая Илиева разпродава наред

Мая Илиева, вдовица на убитият престъпен бос Георги Илиев, е пуснала за продажба почти всички имоти, които е наследила от покойника. Бившата манекенка разпродава  всичко на двойно по-ниска цена, защото от есента влиза нов закон за конфискация на имущество.

В продажба е и скандалният хотел „Дюн“ в комплект с „Орел“. Двата имота в пакет струват 30 милиона евро, като според видни брокери, реалната цена на комплексите е 60 милиона. Цената дори може да бъде още намалена, защото няма много време за продажба, тъй като законът беше приет още през месец май, но се очаква да заработи от есента. Както е известно, Георги Илиев, беше един от най-влиятелните хора не само в България, но и в Европа. Преди да бъде убит  той си правеше каквото си поиска, без никой да му се бърка. Дори държавата си мълчеше.

Хотел в Слънчев Бряг
Хотел Дюн обявен за продажба

Според запознати , вдовицата е предлагала хотелите на чуждестранни инвеститори. Замесени са руснаци, испанци и германци, но когато разбрали чия собственост са имотите, всички се отказвали. Мая Илиева е разследвана за много от продадените имоти на покойния си съпруг, като скоро може да получи и присъда. Богатата жена опитва да се отърве от всичко свързано с мъртвият бос и най-вероятно ще избяга някъде извън България, където да  заживее „скромно“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.