Дженифър Лопес брои 10 000 $ на ден, за да има гадже

Тази новина шокира трезвомислещите американци и те нарекоха Каспър Смарт прикрит жиголо. В отговор на обвиненията, че между двамата няма чиста и свята любов, танцьорът Каспър дал луди пари, за да си татуира името на Джени на едно интимно място, което тя смята, че единствено вижда.

 Влюбената дама полудяла от щастие и възнаградила любимия си с бурни ласки и му увеличила джобните. Тя се хвали на всички с голямата си любов, но предизвиква тайното съжаление на колегите си. Любовникът й е почти неизвестен в нейните среди, получава малко като танцьор, а  тя работи до спукване да го издържа и да му осигурява луксозен живот, а той убива скуката си в скъпи магазини и елитни заведения. Пръска парите с по-голяма скорост, отколкото тя му ги дава, но заслепената влюбена бе готова през април дори да се ожени за него. Каспър бил сексапилен, всеотдаен и най-важното по-млад. Вечер й слагал възглавнички под краката, ако е изморена и с готовност я придружавал но всяко светско парти.

Наскоро слухове спряха издръжката на секс-символа, но самата Джени ги отрече. Тя обяви, че е влюбена и изживява красива приказка. Недоброжелателите си нарече завистници. В момента актрисата използва милия жест на любимия си да се татуира и двамата отново застанаха в светлината на прожекторите. Свободни холивудски дами споделили, че нямат нищо напротив да разгледат какво има в гащите на Каспър, но без да му дават 10 бона на месец.

Джей Ло се скъсва от работа, за да задържи младия си любовник. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.