Връщат ни студент-воайор от Англия

Това ще стане обаче след две години, когато той излежи присъдата си за воайорство, наложена му от съда в Обединеното кралство. Радостин Чернев, който учи в местния университет в Портсмут влязъл в чужда къща и нахлул в банята, където се сапунисвало момиче.

 Той отдавна следил жертвата си и вероятно бил влюбен по свой начин в нея. Един следобед, около 15 часа забелязал, че е в банята и нямал добра видимост към това, което се случва вътре. Младежът пробвал задната врата на къщата и открил, че е отключена. Без много да му мисли нахлул в къщата и отворил вратата на банята, където дамата на сърцето му тъкмо се натривала с душ-гел. Двамата се гледали втренчено около секунда, след което момичето се разпищяло с всички сили. Изплашеният нашенец свил платната, дал отбой и хукнал да бяга.

По-късно бил разпознат по описание на момичето, а полицията намерила снимката му и във Фейсбук. Пред съда той признал, че влязъл в къщата със сексуални намерения, но се притеснил и не сторил нищо на потенциалната си жертва. Негови състуденти го описват като тих и саможив. Вероятно трудно можел да се впише в академичните среди и да си намери гадже. Девойката заявила, че ще се чувства в безопасност, докато кандидат-насилникът й е в затвора и изразила радостта си, че после ще бъде екстрадиран от страната. Българският студент най-вероятно я срещнал преди това на улицата и се влюбил, смятат едни, а други, че я е избрал случайно, защото нямал приятелка.

Ето как се забавляват бг студенти в Англия. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.