Цветанка на Веско Маринов: Всичките му песни бяха писани за мен!

Цветанка Маринова

Бившата съпруга на Веселин Маринов – Цветанка, най – накрая разбули мистерията около драматичната й раздяла с музикалният идол на България.

Завесата вече падна и ако трябва да обобщим нейните виждания за провалената семейна идилия, може би най – подходящо ще е да я цитираме:

„Веско не беше цвете за мирисане, но още слушам неговите песни. Не беше ревнив или скандалджия и в момента сме в добри отношения. Абсурдни измишльотини са приказките, че на колене съм го молила да си тръгва. Всичките му песни бяха писани за мен!”

Веско и Цветанка в доброто старо време...

Бившата Весковица разби на пух и прах голяма част от модерните писаници по адрес на живота й с певеца. Цветанка разкрива, че той никога не я е държал изкъсо, не знае и да е била шпионирана от него. За сметка на това обаче, самият той бил много потаен и във всеки един момент се криел с джиесемите си в банята, като издал изрична забрана да му ги пипа. Въобще, целият им живот бил като един прекрасен спомен, но без последните драматични събития.

Цветанка се похвали, че вече носи и бащината си фамилия – Господинова, която не възнамерява да сменя никога повече до края на дните си. Освен това русокосата фурия се изфука, че съвсем не е фалирала, а точно напротив – след раздялата си с Веско още повече забогатяла. Купила си нова кола, много мощна и модерна, както и нов апартамент, в който да се шири на воля.

Маринова – Господинова коментира и ситуацията в България. Според нейното мнение, всичко отива на майната си и у нас въобще няма истински журналисти, а само хвалипръцковци, които искат да пишат жълти клюки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qAF79w9UtLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.