Трагедия! Четирима изгоряха живи при катастрофа!

Четирима изгоряха живи при катастрофа

Десет души станаха свидетели на жестока трагедия, при която четирима души изгоряха живи в „Мерцедес” след ужасяваща катастрофа край Сливен. Инцидентът се разиграл в следобеда на тази събота, в близост до крайпътен пазар до град Шивачево.

Тогава водачът на лека кола „Мерцедес G 500” тръгнал да изпреварва друг автомобил, но от дясната страна на пътното платно. По думите на очевидци, мощната машина направила невероятна маневра, която е трудно да се опише, след което рязко завила към лявата част на пътя. Шофьорът изгубил контрол заради високата скорост и се врязал в дърво край пътя.

След ужасния удар колата се запалила и в нея изгорели живи четиримата пътници. От полицията уточняват, че всички са почина на място. Трима от тях са с установена самоличност чрез намерените в тях документи, последният все още не е изяснен.

„Беше ужасно. Повече от десет души можехме само да наблюдаваме отстрани какво се случва, без да имаме възможност да помогнем. Колите се движеха с висока скорост и най – вероятно заради това водачът изгуби управление” – разказва шокиран търговец от крайпътното пазарче.

„Мерцедес” – ът бил управляван от 32 годишен мъж, други две жертви са мъжена 34 и 28 години, всичките трима от столицата. Към момента, от МВР не издават информация за пола на четвъртия загинал, тъй като все още текат действия по установяването му.

Според очевидци и полицаи, катастрофата е предизвикана най – вероятно заради движение с висока и несъобразена скорост. Назначена е медицинска експертиза, която ще установи дали има и други причини за възникването на инцидента.

Брутални катастрофи:

http://www.youtube.com/watch?v=3blROj_hw5M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.