Походката издава задоволената жена

Типичен изглед на задоволена жена

Специфичната походка издавала дали жената изпитва редовно вагинален оргазъм или не, разкриват специалисти по сексуално здраве от Белгия. Те са категорични, че от пръв поглед могат да разберат доколко е задоволена определена дама, а шансът да объркат диагнозата е сведен до минимум.

Самохвалството на учените е подкрепено от изследване, проведено сред повече от петстотин представителки на нежния пол. Жените първо били заснемани с видеокамера по време на най – обикновена разходка по улицата, а половината от тях били редовно изпитващи вагинален оргазъм, докато другата половина били лишени от сексуални наслади дами.

Типичен изглед на незадоволена жена

Лентата била излъчена пред вещите погледи на сексолозите, които надминали себе си и познали напълно вярно какъв е сексуалният живот на почти всички участнички. Естествено, учените не знаели никакви подробности за личния живот на жените – участнички и се ориентирали единствено и само според специфичните особености в походката на опитните си зайчета.

Характерна особеност на задоволените дами била различната динамика при движението в таза. При тях тази част от тялото се движела енергично и гъвкаво, издавала свобода и определена доза еротика. При другите, които не се радват на редовни ласки, походката най – често е стегната и отсечена, сякаш винаги бързат за някъде.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.