Екстравагантна Мадона трещя с Калашник на концерт (Видео)

Мадона

Екстравагантната и неостаряваща кралица на поп музиката Мадона отново шокира почитателите си на свой концерт в Израел, където даде старт на световното си турне. Още в началото на изявата, скандалната певица втрещи феновете, като се появи в униформа на таен агент с огромно деколте и смело размахвайки АК Калашников пред очите на подивелите от вълнение зрители.

Видът й като цяло подхождаше повече на кадър от шпионски филм, отколкото на откриване на културно събитие. Въпреки тежкото си въоръжение, Мадона призова още по средата на първото парче „Подивяло момиче” всички хора по света да мислят и работят само за мира.

Мадона

Огнената италианка поднесе още една изненада за публиката. Докато всички си мислеха, че на сцената с нея ще излезе дъщеря й Лурдес, тя възтибири там сина си Роко, чиито баща е Гай Ричи. Хлапакът показа умения на танцьор и певец, които демонстрира в цели пет песни.

Кулминацията на концерта настъпи с песента „Никой не ме познава”, когато от огромните екрани започнаха да прожектират фотомонтажи с лицето на Мадона, смесено с лицата на известни личности като например китайският президент Ху Дзинтао, Бенедикт ХV и др. Появи се и ликът на лидерката на френските националисти Мари Льо Пен, на чието чело за секунда се появи пречупен кръст.

Виж видео от концерта в Тел Авив:

http://www.youtube.com/watch?v=WdimZYepu_8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.