Внимание! Елена Петрова отново шофира

Елена Петрова отново е зад волана

Екранната половинка на Калин Врачански пак е зад волана и вилнее из софийските улици. Припомняме ви, че миналата година в края на  април месец звездата от хитовия сериал на Би Ти Ви „Стъклен дом“ бе спипана от полицаи да шофира с 1,3 промила алкохол в кръвта, видимо неадекватна.

Малко след ужасяващата си  изцепка обаче Елена Петрова прояви същинско лицемерие,  като пред Би Ти Ви констатира, как е сгрешила, а на практика опита всичко по силите си, за да смекчи наказанието си, а по възможност и да го пропусне.

Дано екранната половинка на Калин не прекалява с чашките, поне когато е зад волана

Въпреки жалките си опити обаче  органите на реда и отнеха книжката за една  година и й наложиха глоба в размер на 300 лева. Явно под влияние на продуцентите и дирекцията на Би Ти Ви Елена Петрова все пак се е взела в ръце и дори е проявила скрупули или закъсняло чувство на вина и отиде да си вземе свидетелството за управление едва тези дни, въпреки че можеше да го стори още в края на април месец.

Сега актрисата обаче отново управлява джипа си и всички искрено се надяваме, че поне си е взела поука и няма да застрашава повече с неразумните си постъпки нито себе си, нито околните.

Дано Елена Петрова си е взела поука!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.