Христо Стоичков ще вее байрака на Олимпиадата

Христо Стоичков

Живата легенда на футбола Христо Стоичков ще бъде байрактар на България по време на Олимпийските игри във Великобритания тази година. За това се изфука самият той в телевизионен ефир и отсече, че вече чака златни медали от Лондон. Новината бе потвърдена с половин уста от министъра на спорта Свилен Нейков.

Стоичков се възползва и от възможността да се озъби на вътрешното министерство заради ареста на Данаил Ганчев покрай аферата със Захарната банда. Камата, който към момента е на работа при боса на Ловеч Гриша Ганчев заяви, че не одобрява действията на властите по отношение на фамилията и беше категоричен, че не трябва да се постъпва по такъв начин.

Христо Стоичков

Ицо разказа, че познава Данаил от съвсем малко пеленаче и за тези двадесет и няколко години от живота му, той почти не е живял у нас. Тук пребивавал през последните няколко месеца, а дотогава е трупал знания в най – престижните учебни заведения на Великобритания.

„Ако е имало нещо такова, не би трябвало така да правят. То излиза, че тук първо правим някаква акция, а после се сещаме да доказваме кой е вътре и кой не. Изкарахме го за няколко дни престъпник и крадец, а я си представете, че утре излезе, че е невинен” – изрепчи се Стоичков.

Той заключи, че както е станало с Гриша Ганчев, така може да се случи и със самият него, и с всеки друг гражданин на републиката.

Стоичков говори на руски:

http://www.youtube.com/watch?v=sSbQ-S4_BsI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.