Жени Калканджиева пропищя от психопати

Жени Калканджиева не може да понесе последствията от славата си

Жени Калканджиева хем иска да печели завидна слава и пари, като се подвизава като водеща в „Съпругите“ по Нова тв, хем не може да понесе кръста от избора си и хленчи като малко дете. Миската явно или се е взела съвсем на сериозно,  или е завидяла  на фолк дивите, с които често се среща в новото си амплоа, защото също е много уплашена от тормоза на психопати.

Жени се взе за Лияна...

Тормозът в случая на колежката на Мая Савова обаче се изразява просто в по – високия брой телефонни обаждания на хора, които искат да споделят проблемите си с популярното лице, да поискат съвет или някакъв вид помощ, което е абсолютно нормално явление у нас. За разлика от случая с фолк дивата Лияна, когато нещата бяха съвсем сериозни…

Жени Калканджиева обаче се оплаква наляво и надясно, колко е обезпокоена от множеството хора, които й звънят и припомня, че преди време била преследвана от жадната за слава екс риалити звезда Радо Прашката. Не е наша работа да се бъркаме, но водещата може просто да си смени номера, щом набезите на психопатите се изчерпват с неочаквани телефонни обаждания.

Жени вдига шум около себе си по подобие на фолк звезда!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.