Изпрана котка оцеля след два часа в пералнята

Изпраният котарак Тиби

Домашна котка оцеля, след като беше изпрана до блясък в пералнята от разсеяна стопанка в Южноафриканската република. Писенцето изкарало повече от два часа под вода в работещата машина, като преминало и през изпитанията на центрофугирането, но за щастие на цялото семейство, останало здраво и право.

63 годишната стопанка Карин Бент от Йоханесбург не забелязала, че котето се натикало в пералнята, когато я напълнила догоре с дрехи за пране. Машината започнала да издава странни звуци още при старта на операцията, но възрастната дама решила, че ще се оправя с проблема по – късно. След това излязла на двора, за да търси домашния си любичец Тиби, който сякаш се изпарил още рано сутринта.

Котка в пералня

Бабата буквално обърнала двора, преравяйки всяко листо по време на операцията по издирване на непослушника. За най – дълбоко нейно притеснение обаче, детективските й опити останали напразни. Тя се притеснила наистина сериозно за котката и дори отишла да разпитва хората от съседната къща, които пък гледали свиреп питбул. Комшиите отрекли участието на кучето в котешката афера и непреклонно продължили да защитават невинността на питомеца си.

Карин вече обмисляла да извика зоопилицията, която да проведе разследване на случая. Докато се маела какво да прави, неусетно се прибрала в своята къща и отново чула странните звуци, идващи от пералната машина. Тогава най – накрая забелязала, че писенцето е вътре и с всички сили се опитва да излезе през капандурата на барабана. Домакинята на секундата се стрелнала да гаси електроуреда, но за зла беда вратата заяла.

Тогава отърчала при набедените за коткоубийци съседи и със сълзи на очи се обърнала за помощ към тях. Хората не излезли отмъстителни и съпругът от съседското семейство веднага се притекъл на помощ. Непослушният Тиби бил замъкнат веднага при ветеринарен лекар, който след обстоен преглед заявил, че му няма нищо. Котакът извадил късмет най – вече заради стиснатостта на бабата, която перяла единствено със студена вода, за да й излезе по – евтино.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=PnJo7d-xBjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.