Юксел Кадриев става шеф на Ани Салич

Юксел Кадриев става шеф на Ани

По всичко личи, че  упоритите слухове, че  ръководството на Би Ти Ви е решило да се отърве от болния Юксел Кадриев са абсолютна измислица. Оказа се, че Юки  не само не е уволнен, но и става шеф на своята доскорошна колежка в новините Ани Салич. Оправният Юксел Кадриев става продуцент на новинарските емисия и съвсем естествено вече ще се разписва за доста по –  висока сума пари.

Юксел вече няма да води новините с Ани

Единствената недоволна от растежа в йерархията на Юки е именно неговата  дългогодишна приятелка и колежка  в емисиите Ани Салич. Съпругата на Бранко Салич всъщност се радвала за успеха на своя близък другар, но никак не й харесвало да води новините с новия новинар  Ивайло Василев. Може би именно недоволството и претенциите на Ани Салич поставят под въпрос и по – продължителната кариера на Ивайло Василев в новините.

Колегите на Юксел Кадриев от Би Ти Ви обаче коментират, че новата длъжност много повече ходи на Юки, а и той определено имал нужда от промяна, все пак повече от 10 години прави едно и също. Както вече стана ясно Юксел Кадриев все още не се чувства много добре след повторната си операция, но съвсем скоро се очаква да се върне в телевизията на новото си работно място.

Юксел няма да води новините с Ани Салич!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.