Ревнив съпруг смля от бой шампион по силов трибой

Мартин Гергов след побоя

Шампионът по силон трибой Мартин Гергов е със строшена челюст и множество наранявания по главата след жесток побой. Нападателят го изненадал посред бял ден в ресторант „Хепи“ до „Пирогов“. Побойникът е съпругът на приятелката на Гергов, за която усилено се спряга топ – коафьорката Вили Боршукова.

Мартин Гергов е сред най – търсените фитнес треньори от родните звезди. Сред клиентите му са били Димитър Бербатов, Милен Цветков и Асдис Ран. Гергов съобщил за побоя във фейсбук, за да информира, че един месец няма да може да работи.

Фитнес инструктора и приятелката му обядвали в един от ресторантите „Хепи“ в София. Внезапно в заведението нахлул съпругът й. Въпреки че не живеят заедно от една година, ревнивецът не можел да преглътне факта, че го е оставила заради друг. Бесният съпруг се нахвърлил с токати върху Мартин

Гергов заедно с Димитър Бербатов, когото е тренирал

Гергов и му извадил нож. Намесил се един от сервитьорите, които узаптил развилнелия се мъж. В „Пирогов“ пребитият бил опериран.

Фитнес треньорът споделя, че ревнивецът постоянно ги тормозил и преследвал. Психопатът дори веднъж подгонил съпругата си, от която има три деца, с брадва в дома им. Жената била толкова изтормозена от тормоза, че дори направила два опита за самоубийство. Приятелката на Мартин Гергов отдавна се опитвала да се разведе, но съпругът й всеки път побеснявал.

След побоя над фитнес инструктора, психопатът не мирясъл. Навъртал се около болницата и дебнел за жена си. Заплашил я, че ако новият й любим се оправи, ще го убие. Приятелката на Гергов настоявала да не подава жалба в полицията, защото се страхува от отмъщението на мъжа си. Все пак, известния фитнес треньор решил да го направи.

Междувременно, както приятелката му, така и ревнивият й съпруг са изчезнали от известно време. В момента полицията ги издирва.

Гергов не желае да разкрие името на изгората си, но всички в хай – лайф средите знаят, че това е известната коафьорка Вили Боршукова. Двамата са неразделни от една година, въпреки терор от съпруга й.

Мартин Гергов показва боди пъмп. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.