Публиката на Вихра я бойкотира!

Вихра и Иван
Вихра и Иван не престанаха да обикалят медиите, за да се оплюват взаимно!

Поредният гаф на Вихра е факт. След като бившата отчаяна съпруга се опита да раздели Иван от детето им,той изля помия върху личността й. Разбра се, че водещата е тъче на два фронта доста дълго, както и, че е причина за разпада на едно семейство. Поредният скандал, в който се забърка Вихра е новото предаване “ Споделено с..“, което води.

След като заради нея изгониха Камелия, публиката й я освирка.На един от записите наетите за гледачи лица, бойкотират сигналите на продуцентите за аплодисменти. Те освен че не ръкопляскат, започват и да освиркват бившата на Иван.Въпреки че хората в залата са платени, това не им попречи да плюят на заплащането си , в името на това да бойкотират новата водеща Вихра. Публиката иска Камелия и явно смята да направи всичко възможно да я върне. След позорната за Вихра случка, тя побеснява, а продуцентите не плащат на нито един от своенравната публика.
Явно Вихра и тук удари на камък.

Вихра и Мая
Вихра не успя да задържи мястото си в " Съпругите", малко вероятно е да задържи и това в " Споделено с.."

След скандалното изгонване на Камелия, бившата отчаяна съпруга не успя да вдигне рейтинга на предаването, а напротив. Освен публиката, много зрители не искат да гледат на екран Вихра. Камелия определено е фаворитка на телеманите и сагата с изгонването й явно не приключва дотук.
За Вихра това е поредният скандал. След постоянните нападки между нея и съпруга й, обществения отзвук стигна дори до социалните. Журналисти апелираха Ава да бъде спасена от родителите си. Връзка с дъртак, лицемерка, лъжкиня и ред обиди от страна на бившия й мъж са само малка част от публичното унижение. Явно помията за Вихра не е свършила и освен Иван, много хора я недолюбват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Камелия е много по добър и атрактивен водещ. Вихра е едно голямо недуразмение на ТВ7.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.